Google Adwords

Google Adwords

Google Adwords

Hvad er Google Adwords?

Google AdWords er Google’s annoncerings system hvor annoncøren kan byde på bestemte søgeord for at få deres klikbare annoncer vist i Google’s søgeresultat.

 

Du kan få din annonce på Google i dag

Bliv set af kunderne i samme øjeblik, de søger på Google efter de ting, du tilbyder. Og betal kun, når de klikker for at besøge dit website eller ringer til dig.

 

Hvorfor Google AdWords?

Tiltræk flere kunder
Uanset om du ønsker at tiltrække nye besøgende på dit website, øge onlinesalget, få telefonerne til at kime eller få kunderne tilbage for at købe mere, kan Google AdWords bruges.

Fungerer det?
Måske ikke for din forretning men det gør det for de fleste så længe du ikke spilder penge på de forkerte søgeord og har optimerede annoncetekster. Google belønner kvalitetskampagner – det vil sige velskrevne kampagner, hvor hjemmeside, søgeord og kampagnetekster harmonerer.

 

Nå ud til den rette målgruppe på det rigtige tidspunkt

Din virksomhed bliver fundet af personer på Google, nøjagtig når de søger efter de ting du har at tilbyde, hvis du vælger de rigtige søgeord der giver salg og ikke kun trafik.

 

Annoncér lokalt eller globalt

Målret dine annoncer mod kunder i bestemte lande, regioner eller byer – eller inden for en angivet afstand fra din virksomhed eller butik.

 

Du betaler kun for resultater

Ingen besøg, ingen omkostninger
Tilmelding til Google AdWords er gratis. Du betaler kun, når nogen klikker på din annonce og besøger dit website eller ringer til dig. Med andre ord – når din annoncering har den ønskede virkning.

 

Du vælger helt selv dit budget

Du bestemmer selv, hvor meget du vil investere. Begynd bare med et dagligt budget, som passer dig, og juster så hen ad vejen.

 

Se alle produkter her

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Online Kommunikation