Kunder / Referencer

Immer Online

Intet projekt er for lille (eller for stort) !
Mine kunder er typisk mindre og mellemstore virksomheder.
Jeg har lavet webløsninger for bl. andet:

Kunder Webdesign

Hans Bruun ApS, Kunstnerhuset i Classensgade, Barrett Yoga – Szibelle – Salsavida – Streckers – B4Trees – Scanfield Køge – Artesan Massage/Healing/Yoga – Koloristerne – Rosenweis Healing – Ahrenkiel Psykoterapi – Yogafactory – Ane Katrine von Bülow – Anja Bache Design – Astra Zeneca – Biocomm Productions – Bjørnbøl Grafisk – Cohn & Wolfe – Dansk Vindmølleforening – Designertapet – eXerp – fineArtPhotography – Fotokaeden – Healux Nordica – HK – Holme & Co – Kamp/Jensen – KMagi – Københavns Kommune – Miljøpunkt Bispebjerg – Novo Nordisk Dawnmind/Dawnyouth – Novozymes A/S – Peppercorn – Planteriget – Stein Beck ApS – The Kingdom / Carsten Gråbæk – Vogelius Productions – Visdomstiden – Zandonaia – og mange flere…

Kunder Nyhedsbreve

Se dem venligst på LinkedIn: dk.linkedin.com/in/thomaslanger

Kunder Undervisning

Amagerbanken – Berlingske Tidene – BUPL – Caslon IT – DADL – Dansk – Tipstjeneste – FutureCom – Kursusplanen – NetCom Kursus – Novozymes A/S – Nykredit – Odsherred Kommune – Politiken A/S – Softworld – Sunrise A/S – TDC Totalløsninger A/S – UNDP (FN) – Villabyernes Medie Center

Referencer Webdesign

Ketti Bueno Ferrer – Salsavida.dk

Thomas J. Langer er hamrende dygtig, effektiv og han har en stor indlevelsesevne og omstillingsevne til at forstå og give sine kunder lige præcis det de har brug for , og som præsenterer deres forretning online så man oplever sig set og hørt.

Og så er han til at betale og hans priser er gennemsigtige så man får sig ikke en slem overraskelse, og pludselig skal betale noget man ikke forstår.

Janne Elmsted – Redaktionskoordinator hos Alinea

Jeg har haft fornøjelsen af arbejde sammen med Thomas Langer om opbygningen af en ny salgshjemmeside for en sammenslutning af gymnasieforlag.

Thomas er særdeles konstruktiv og behagelig at samarbejde med. Han er lyttende og hurtig til at sætte sig ind i nyt stof – og han går efter de fælles mål. Samtidig supplerer han med konstruktive indspark, der gavner både proces og resultat.

Som person besidder Thomas en stor modenhed og et meget behageligt væsen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas til en fremtidig samarbejdspartner.

Louise Toftegaard Hansen – Marketing/PR hos Brdr. Strecker

Jeg vil gerne sige dig mange tak for et rigtig godt samarbejde.
Du er altid både hurtig og effektiv til at løse vores problemer – og jeg ved, at jeg altid kan regne med dig.
Både til konkrete løsninger og sparring.
Det er dejligt.

Niel Erik Risager – Konsulent Københavns Kommune

Thomas Langer (Immer Online) har været vores leverandør og samarbejdspartner igennem 10 år.

Vi har tilknyttet Thomas som teknisk tilrettelægger til at lave hjemmesider i HTML og WordPress samt til flash og html-kodning af E-learning portaler. Thomas har hjulpet os med udvikling af adskillige Flash programmer til vores kernekunder.

Thomas har altid været en loyal samarbejdspartner og udvist stort engagement og nytænkning i vores projekter. Han har formået at omsætte vores ideer og kravsspecifikationer til brugervenligt og elegant webdesign. Produkterne bliver fulgt til dørs og gennemarbejdet til mindste detalje. Desuden er Thomas ordholdende med fokus på deadlines og fornuftige produktionsomkostninger.

Jeg kan varmt anbefale Thomas Langer.

Linette Riis – Danmarks Vindmølleforening

Tak Thomas
Jeg er simpelthen så glad for, at jeg har fundet dig!
Du er dygtig, pålidelig, hurtig og absolut reel på tid og pris.

Bjarne Wessel – Senior Project Engineer, Mærsk Oil Quatar

Jeg kan anbefale at bruge Thomas hvis der er brug for en hjælpende hand til hjemmesider – specielt er han dygtig til WordPress. Vi var en lille forening med ca. 65 medlemmer, hvor jeg fik stor hjælp til små penge. Thomas gav os tilbud på arbejdet og udførte det båd hurtigt og til stor tilfredsstillelse.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

thomaslanger.dk